Kom, lad os brokke os over vejret

Ja, i mangel af andre ting at skrive om, kan man jo altid snakke om vejret. Den anden dag, da tagene faldt af husene i Aalborg og vindmøllerne væltede, skulle jeg også ud i vejret efter at have haft et-eller-andet nede på uni. Og så ser man sådan her ud i hovedet :( Så hurra for rester i køleskabet, så man ikke skulle andre steder den dag. I går skulle jeg derimod på arbejde, og blev rimelig muggen over at alle dem der cyklede op ad Humlebakken bare fløj afsted, mens jeg måtte kæmpe en brav kamp for overhovedet at komme ned af den. Vejrguderne er fandme unfair når det gælder vind!

Meeen... ja. Det var egentlig bare for at vise det her utrolig dårlige billede, af havemøblerne ude i haven, der er på vej ind til naboen, hvilket nok cirka var det mest dramatiske jeg selv oplevede ved den såkaldte storm.

Og her er forresten en journalist fra Ekstra Bladet, der er meget lidt begejstret for Tuborgs reklamer, som jeg omtalte i et tidligere indlæg.

2 kommentarer:

  1. Vejrguderne er nogen lømler!! Regn er verdammt! Godt du ikke blæste væk.. Eller noget.. Ja.. Vil nok egentlig bare sige at jeg glæder mig til på lørdag;)

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet