Virtuelle postkort II

Et til postkort fra min sommerferie! Denne gang fra 8305 Samsø, hvor jeg besøgte mine forældre og hunden i sommerhuset. Vejret var helt godt omkring 75% af tiden, men det var også nok til, at jeg blev lidt stegt OG var ude at bade. Derudover fyldte jeg 24(!) år derovre og havde en hyggelig dag med loppemarked, en tur til Ballen, dejlig mad og gensyn med min Hair dvd som mine forældre har lånt af mig.
Derudover gloede vi også på sten. Mange sten. VIRKELIG mange sten. Og jeg fandt om muligt den vildeste sten i hele mit liv. En sten fyldt med sten. Seks sten faktisk, og aftrykket fra en syvende.
Derudover skal I selvfølgelig ikke snydes for det obligatoriske solnedgangsbillede - her inklusive hund.

3 kommentarer:

 1. Jeg har tagget dig i en blogleg ;)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for din kommentar. Det er ikke sten, men søpindsvin, som er i stenen. Jeg samlede på forsteninger som barn, og har altid ønsket mig at finde sådan en sten, med flere søpindsvin, men i stedet har jeg fundet 500 forstenet søpindsvin. Et rigtig fin fund:)

  SvarSlet
 3. Hej Karen. Det var skam så lidt, man skal rose, hvor der roses kan og der er jo simpelthen så mange fine blogge derude.

  I min familie har vi skam også samlet søpindsvin i vildskab, så jeg ved godt det er et fint fund. Vi har haft så mange, at vi faktisk har kørt et læs tilbage til stranden, fordi vi kun gad beholde de flotteste :D

  SvarSlet