Voksen og seriøs

Så så man lige mig endelig få mig taget sammen til at købe et domæne til min blog.


Næste store skridt er så (måske) at flytte væk fra blogger!? Rygtet siger, at det virker mere seriøst?!?!?! Og jeg vil totalt for gerne fremstå mega seriøs, ligesom hvis nu en eventuelt kommende arbejdsgiver fandt min blog!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) HEJ EVENTUELT KOMMENDE ARBEJDSGIVER!Tips modtages gerne mht. til flytning! Jeg tænker Wordpress, men hvis man nu selv gerne vil rode med templates og så'en, skal man betale for skidtet, ik'? What to do?

7 kommentarer:

 1. Hej,
  Wordpress er cool det er også det format jeg bruger:) Og det virker!
  Det kan være dit webhotel kan installere wordpress for dig på din blog.
  Jeg tror jeg gav 50 kr. for installationen da jeg startede.
  Det er et tip:)

  Nu hvor du har købt et domæne, så husk, at lav en mail der høre til din blog, det ser bare federe ud...

  Held og lykke med flytningen

  Rune
  Kaffeblogger
  www.cafezinho.dk

  SvarSlet
 2. Nej, du kan godt få gratis templates. Og mit gæt er, at du altså godt kan lære at lave dine egne, hvis du ikke er tilfreds med dem, der er gratis.

  Ellers er det Typo3 - men det synes jeg har et træls interface. Vil du have en domæne-invitation af mig til servage?

  SvarSlet
 3. Niks wordpress er freee ;) Du kan jo også have dit domæne linket op til bloggen her hvor den ligger, det betyder jo ikke du bliver nødt til at flytte fra blogger, pga. du har fået et domæne :D

  SvarSlet
 4. Wordpress er opensource, og det er fuldstændig gratis at downloade og installere deres software på sit eget domæne :) Og det er the shizzle! Man kan virkelig tilpasse det og rode rigtig meget med koden. Backup bliver din bedste ven!

  SvarSlet
 5. Okay, alle er pro Wordpress :D

  Jeg havde bare ikke indtryk af, at man kunne rode særlig meget med Wordpress uden at skulle give penge for det? Der er helt 100 en masse fine gratis templates derinde (for Wordpress blogs ser sgu bare altid mere classy ud end bloggers :P), men hvor meget må jeg selv bestemme med bredde og farver og fonts og og og?

  SvarSlet
 6. Jamen hvis du har et webhotel (altså ikke bare et domæne, men noget plads) og installerer deres software, kan du pille ved ALT. Det hele ligger på din egen ftp-server, og alt er tilgængeligt. Det er mega fedt! Du må godt sende mig en mail, hvis det er - jeg har rodet en hel del med det selv.
  Det man skal betale penge for, er hvis man har et wordpressdomæne (emma.wordpress.com) og vil ind til koden. Men har du dit eget webhotel, er du good to go!

  SvarSlet
 7. Aah på den måde. Fedt fedt fedt, tak for info :)

  SvarSlet