Programmet der skal give mig en uddannelse

Det er så absolut ingen hemmelighed, at jeg i den grad er et victim of my time. Min koncentrationsevne er noget nær ikke eksisterende når jeg skal lave noget, hvor jeg kun står til ansvar for mig selv. Jeg synes det er vigtigt at nævne, at det kun er når det ikke har noget som helst med andre mennesker at gøre, for jeg kan altså godt finde ud af at varetage et arbejde og det plejer også at gå betydeligt bedre når jeg har arbejdet i grupper :D

I kender det godt allesammen, ik'? To minutter på Faceboooook, to minutter på Twiiiiitter, f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 på Ekstra Bladet, klik klik klik klik klik på Bloglovin' (hvor der af uransagelige årsager sjældent kommer nye indlæg og når der så gør, kommer der 10 på en gang - er der nogen der ved, hvor tit de opdaterer?)

Men nu skal internettet hjælpe mig med ikke at være på internettet! Jeg har ikke umiddelbart indtryk af, at særlig mange ved hvor mange skatte Google Chromes Webstore gemmer (det er også lidt en mærkelig ting, men den kan jeg tage en anden gang..) - StayFocusd - ja, det skal staves forkert, er en af dem. Det er en lille guldklump/løftet pegefinger/kæmpe stor mur, der blokerer alt det sjove. Og apropos sjov, så er de selv sjove på deres website - http://www.stayfocusd.com/ Hø hø, hva'?

Det man kan, er at vælge en række sider man ikke må bruge i et bestemt tidsrum. I mit tilfælde hedder den 9-16. Man kan også være sød ved sig selv og sige, at man i løbet af en arbejdsdag må tjekke Facebook, nyheder og så videre i max 30 minutter. Programmet er et lille ondt øje i hjørnet af din browser og hvis man går ind på en forbudt side, bliver det rødt og jeg får straks dårlig samvittighed og lukker skidtet ned. Kedeligt, men effektivt.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som noget jeg burde anskaffe mig... men jeg får jo nok overspringssurfet mig fra det alligevel - jeg skal faktisk lige tjekke noget ovre på bloglovin...

  SvarSlet
 2. Og forresten: Lidt om hvad videnskaben siger http://cesild.blogspot.com/2011/05/hvorfor-facebook-er-farlig-for-din.html :)

  SvarSlet
 3. Genialt! Kan være jeg skal have hentet det program, så jeg kan bruge noget mere tid på speciale i stedet for overspringshandlinger...

  SvarSlet
 4. Det er nemlig rigtig smart. Dog bruger man rigtig lang tid på at tænke på, hvad man så skal lave når man ikke må gå ind på eb.dk eller facebook hele tiden :D Listen med blokerede sider bliver hele tiden længere..

  SvarSlet