Facebooks fjollede timeline

Som sagt så har jeg det lidt svært med, at Facebook vil have mit liv. Den nye timeline gør det om muligt værre. Af omveje har jeg fået tiltusket mig den nye profilvisning (en ganske enkel googling (er det et ord - det ser grimt ud på tekst?) kan hjælpe dig). Timeline er nemlig ikke rullet ud i Danmark endnu, men vidst nok.. i andre lande? Ish? Jeg ved det ikke. Men nu har jeg det i hvert fald og det er meget mærkeligt. Den der scrapbook-agtige ting de har kørende er sådan set fin nok, meeeen.. de strammer den måske liiige med info de tror folk vil smide op.. hvilket folk sikkert gør, fordi.. ja, folk er idioter, ik'? :D Se bare hvor idiotisk jeg er i dag! Og ja, billedet SKAL være så stort så det bliver grimt!
 Man kan skrive, at man har fået en diagnose! Wtf? Jeg har taget et dump af de forskellige livsbegivenheder man kan poste.. ja, livsbegivenheder. Ordet i sig selv siger jo, at det for helvede ikke er noget man skal flashe udover det hele på facebook, eller er det bare mig der synes det? I morgen tror jeg, at jeg vil sige mit første ord. Eller også er det meningen, at jeg skal ringe hjem til min mor og spørge, hvad mit første ord var. MOR, HVAD VAR MIT FØRSTE ORD? Jeg skal vide det, så jeg kan vise det i min timeline!


2 kommentarer:

  1. Jeg håber virkelig ikke, at folk vil udlevere sig selv så meget!

    SvarSlet
  2. Men det gør de! Kender vi ikke allesammen nogen, der har skrevet et eller andet på facebook, hvor man har tænkt "eeej nej nej nej, too much information!"

    Jeg gør i hvert fald (og jeg elsker dem lidt for det :D)

    SvarSlet