Google, jeg synes vi skal holde en pause

Jeg tror jeg har mødt en anden.

Blekko er en søgemaskine. En søgemaskine der ikke er Google! Om det er en fordel eller ej, er jeg usikker på endnu, men umiddelbart synes jeg det tegner ret godt. Når man blekko'er (ja ja, man kan ligeså godt være en af de første til at bruge ordet, hvis nu det bliver ligeså stort som Google) har man mulighed for at bruge slashtags, og på den måde præcisere sin søgning. Hvis man eksempelvis er på jagt efter det nyeset nye omkring, hvad sagen om munkene på Aalborg universitet endte med, ja så.. får man det her resultat:


Men i princippet kunne det være smart og søgeresultaterne ville blive vist kronologisk! Søger man på et-eller-andet /shop kommer der dog en uendelig liste med hits fra amozon.com. Jeg troede måske der fandtes andre steder man kunne shoppe online. Nå, men det handler vidst bare om at prøve sig frem og som bruger har man også mulighed for at lave sine egne slashtags. De lægger også stor vægt på at filtrere alt spam væk oooog.. ja, prøv at kigge på det og se om I er bedre til at søge efter ting end jeg er eller også I også er blevet for vant til kun at bruge Google.

PPS: http://blekko.com/tag/show - og eksempler på slashtags, der faktisk virker ret fornuftige. Men igen - min hjerne er ikke omstillingsklar til at søge andre steder end Google. I love you long time!

1 kommentar:

  1. Blekko har fået virkelig meget god luft under vingerne netop fordi der ikke er spam og SEO lort overalt som på Google.

    Men slashtag tingen er altså underlig, det er en helt anden måde at tænke på. Ved ikke helt om jeg kan justere til sådan noget.

    SvarSlet