Veloverstået eksamen

Så har Anne Mette været til sin første eksamen på universitetet. Helt nyt og spændende og efter den nye 7-skala. Vi var oppe og forsvare den kortfilm vi har lavet, som vi selv (og andre) syntes var knap så god som den kunne have været. Man er jo sin egen værste dommer! .. eller hvad man nu siger. Men! Det gik over al forventning, og vi kom allesammen ud med 10-taller. Det er første gang i 100 år jeg har fået et 10-tal. Og så lige til eksamen :) Vores film var åbenbart ret god. Jeg tror de lyver :D Men yay! Vi er glade og har travlt med projekt..

3 kommentarer:

 1. Endnu engang stort tillykke.... Det er virkelig flot og rigtig dejligt at få en god karakter, især i den første eksamen på et nyt studie! Glæder mig til vi skal over og besøge Hanne, bliver super hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Taaak igen. Og ja, det bliver et brag når vi skal lege med Hanne i det århusianske. Men det er knap så sjovt nu hvor hun har fundet ud af at vi kommer heh.

  SvarSlet
 3. Iiiiiiiih hvor er det flot!! Tillykke overseje Anne Mette:) Den film må man næsten se.

  Glæder mig også til I kommer og siger hej.. Jeg vil lige indskyde at jeg synes det er rart at jeg er informeret, selvom det selvfølgelig nok bare havde været en glædelig overraskelse.

  SvarSlet