Rustur

Så kom Anne Mette (mere eller mindre ædru og vågen) hjem fra rustur. Hurra for vores fantastiske tutorer for en helt igennem gennemført tur :D Det har været ganske super, og jeg huskede endda at tage et par billeder af nogle af begivenhederne. Først var der fjollede opgaver, hvor man skulle tænke. Jeg ved ikke hvad der er blevet af gode gamle opgaver som f.eks. tøjkæder og tovtrækning? Det der foregår på billedet er at vi skulle flytte et puslespil fra den ene side af kosten, til den anden.. uden at kigge. Billedet er også taget i blinde. Alle opgaverne handlede om at vi skulle samarbejde ved at kommunikere. Enten uden at måtte se hvad de andre lavede eller uden at måtte sige noget, så vi inden opgaven skulle løses, skulle aftale hvordan vi ville løse den. Og vores hold blev nummer to!

Den første aften stod den på helstegt pattegris og flødekartofler! Mmm.. Mandemad til den helt store guldmedalje. Resten af aftenen stod så på druk, dans og hor.. eller.. der var i hvert fald mange der snavede fuldstændig ukontrolleret meget. Med op til flere forskellige endda. Tsk tsk, den ungdom.

Tirsdag stod den på tømmermandsgåtur til stranden ved Hvideklit efter alt for få timers søvn i en hytte der lå meeeget langt fra bygningen (og var meeeget svær at finde i mørke), hvor festlighederne foregik. Så var det rart lige at blive blæst igennem, selvom der skulle to-tre lure til før jeg blev nogenlunde kampklar igen. Det er hårdt at være på rustur.

Sådan her ser man så ud, tidligt om morgenen når man har glemt at gå i seng, efter den store fest på turen. Usædvanligt sjov aften, hvor de kære tutorer holdte den store Huminf. Grillaften som i alt sin enkelthed gik ud på at vi skulle grilles. For at gøre en lang historie kort, indebar det at de havde ringet rundt til gud og hvermand for at skaffe billeder, pinlige historier og ikke mindst konfirmationssange fra onde forældre, kærester og venner. Det var mere end almindeligt sjovt.. og lidt uhyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar