ilu Wordfeud

Jeg er mega meget en sucker for scrabble-agtige ting og kryds og tværs (mmmm ord.. *savle*). Man er vel ikke blevet kaldt mormor/morfar for ingenting, vel? Tiden er gudskelov med mig og selvfølgelig er der en app til det! Den hedder Wordfeud og jeg elsker den (selvom den suger al batteriet fra mobilos, fordi jeg heeeele tiden sidder og glor på den). Så tror jeg nok lige der var scrabble på farten - win! Det findes både til Android og det der iPhone jeg har hørt så meget om og så er det sjaaaaaw! (ps: min bruger er aaannemette og der er rimelig gode chancer for at vinde over mig, meh) Og hallo, Lasse Rimmer spiller det hele tiden, så det er totalt hip og så'en!

6 kommentarer:

 1. Jeg er også for nylig blevet fanget af det - synes bare det af og til kan være ret irriterende at man skal vente så lææænge ;)

  SvarSlet
 2. Så er det jo bare, at jeg går amok og trykker nyt spil 800 gange :D

  SvarSlet
 3. Cool blog du har!

  http://you-and-i-life.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Well, thank you Louisa :) Tjekker også lige din ud.

  SvarSlet
 5. ser fedt ud :)
  Og en fin blog du har! Håber du kigger forbi - har en Gina Tricot konkurrence der slutter imorgen :)

  SvarSlet
 6. Det spil har virkelig også lænket mig til iPhone-skærmen lidt for meget på det sidste. Det er jo vanedannende for søren :-D Bare et stort minus, at den sjældent accepterer sammensatte ord. Grrr :-/ Opdatering af ordbog, tak!

  SvarSlet