Jeg elsker internettet så meget

Jeg har haft mega meget lyst til at spille The Sims på det sidste og hvad bliver der så lige linket til? En maaaaasse dum The Sims humor :D Love it.

Nå ja, og så er der kommet mere Angry Birds, men det er jo ikke sjovt når man kun må spille én bane om dagen. Det er okay når det skal fungere som en julekalender, men sommerkalender? Not cool. Jeg vil spille det hele på en gang og være mega dårlig og så bruge en halv uge på at få tre stjerne i det hele! Er det bare mig, der er som et utålmodigt barn når det gælder sådan noget? Suk, man skulle tro, at jeg snart fylder 25 og skal til at være voksen og seriøs. Så nu vil jeg være sent oppe og spise mega meget pålægschokolade mens jeg spiller spil i iPad! Screw you guys!4 kommentarer:

 1. har du set at sims har fundet vej til facebook uhhh

  SvarSlet
 2. NEJ JEG HAR EJ :D Er det godt?

  SvarSlet
 3. ka se du er kommet igang selv lige nu siger jeg nej for det er beeeeta buuh

  SvarSlet
 4. Jaa, jeg prøvede det lidt igår. Jeg gider bare ikke spille sådan nogen ting, hvor det gælder om at få ALLE sine venner til at spille det, før man kan komme videre. Det er meget farmville-agtigt :D Heldigvis har jeg købt The Sims 3 og mega mange udvidelsespakker, så jeg er godt underholdt!

  SvarSlet